recent
Recent

L9_Doctor patient relationship_Internal medicine

 Lecture video


Data

Feedback

Questions

1)What is the definition of psychiatry …..
A.the study of functions of the brain
B. the study of mental disorders
C. the study of the structure of the body
D. the study of behavior and mental processes
2) It is extent to which a patient follows the clinical instructions::
A.Transference
B. Compliance
C. Counter transference
D. Trust
3) Dealing with mentally retarded is a ....
A. Core communication
B. Advanced communication
C. Both
D. None
4) which one is not core communication skills....


A. Doctor-pt interpersonal skills


B. Information gathering skills


C. Information giving skills


D. dealing with noncooperative pt


5) Models of the doctor-patient are all except ....
A. The mutual participation model
B. The teacher-student model
C. The active-passive model
D. The passive - passive model
6) It is generally considered dysfunctional if not unethic ....
A. The mutual participation model
B. The teacher-student model
C. The friendship model
D. All of the above
7)Effective doctor- patient communication leads to ...
A.accurate diagnosis
B. Satisfaction of patient
C. Trust of patient
D. All of the above
8) transference is ...
A. the unconscious attitude of doctor towards his patient
B. the unconscious attitude of patient towards his doctor
C. the conscious attitude of doctor towards his patient
D. the conscious attitude of patient towards his doctor
9) counter-transference happens
A. Consciously
B. Unconsciously
C. Both
10) the doctor should ask the patient short questions only to keep time
A. True
B. False

Answers




1) B
2) B
3) B
4) D
5) D
6) C
7) D
8) B
9) A
10) B

















google-playkhamsatmostaqltradent